Van taxus leverancier tot allround hovenier

In 2007 begon Taxus Stunter als leverancier van taxus haagplanten, het bedrijf heeft goede banden met bevriende kwekerijen, dit zorgde voor een vliegensvlugge start. Al snel kwamen er aanvragen voor taxus vanuit heel Nederland, van bedrijven en particulieren. Door de goede start in 2007 en vanuit tevreden klanten ontstond de vraag of Taxus Stunter niet meer kon doen dan taxus leveren en planten. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf vanaf 2009 is uitgegroeid tot een allround hovenier met als specialiteit de taxus baccata (de normale taxus). We leveren nog steeds taxus voor de aller scherpste prijs en planten deze graag als prachtige haag, maar zetten ons ook met passie in om tuinen te ontwerpen, tuinen aan te leggen én te onderhouden.

Waarom Taxus Stunter?

Taxus Stunter is een hoveniersbedrijf én bomen en planten leverancier waarbij de klant centraal staat. We gaan niet weg voordat de klant tevreden is, daarom bestaat ons klantenbestand vandaag de dag uit voornamelijk langlopende relaties. Tuinen zijn maatwerk, want iedere klant heeft andere wensen. We denken daarom graag met u mee vanaf het tuinontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering van het plan.

Kwaliteits bomen en planten

Ons hoveniersbedrijf heeft goede banden met verschillende kwekerijen, dit betekent dat we vers van de kweker bomen en planten (waaronder taxus) bij u leveren. Uitstekende kwaliteit bomen en planten voor een scherpe prijs, wat wilt u nog meer?

Alles voor particuliere en zakelijke tuinen

Taxus Stunter werkt voor particulieren en zakelijke klanten. Een mooie tuin aanleggen vinden we fantastisch, maar een prachtige tuin ontwerpen en aanleggen rondom een bedrijfspand vinden we net zo mooi. Of u nou particulier of een zakelijk klant bent, we zorgen dat u aan het eind van de rit tevreden terug kijkt op het traject.

willie2
Aangenaam, ik ben Wilfred, ik sta voor u klaar als u vragen hebt. Bel of app 0630531018
 • Jarenlange ervaring als hovenier

  Met 11 jaar ervaring op zak is geen klus ons te gek. Door ons grote netwerk in de hovenierssector is Taxus Stunter in staat om grote projecten aan te pakken, van heg tot tuinhuis, niks is ons te gek. Ook de locatie maakt ons niets uit, we zijn werkzaam in heel Nederland.

grasmaaier
 • Kies voor Taxus Stunter

  Bij Taxus Stunter staan we altijd voor u klaar, van complete tuin tot de levering van prachtige haagplanten. Waarom zijn wij uw beste keus?

 • icon2
  11 jaar hovenier

  Wij draaien onze hand nergens voor om

 • icon-3
  Top kwaliteit taxus

  Vers van de kweker, het beste voor u

 • icon-4
  Eerlijke prijzen

  Eerlijkheid duurt het langst, simpel maar zo zit het

 • icon1
  Netjes en snel

  Wij werken netjes en snel en gaan pas als u blij bent